Mollie

Laat klanten eenvoudig facturen online betalen via Mollie.

Mollie is een online betalingsverwerker die u kunt integreren met uw website.

Welke voordelen levert Mollie op?

✔ Laat klanten online facturen betalen.
✔ Veilige oplossing die betalen vereenvoudigt
✔ Bied verschillende betaalmogelijkheden aan.

Waarom Mollie integreren met MyBREEX?

✔ Laat klanten facturen online betalen met een eenvoudige betaalpagina om facturen online te betalen.
✔ Bied verschillende betaalmethodes aan zoals kredietkaart, PayPal en veel meer.
✔ Volg betaalde facturen op in uw MyBREEX-account.

Verkoopfactuur die wordt betaald via Mollie

De verkoopfactuur die betaald wordt via Mollie wordt in MyBREEX automatisch op betaald geplaatst. Hierdoor wordt de factuur niet langer in het het overzicht 'Openstaande facturen' getoond. De transacties worden gekoppeld aan de factuur en zijn zichtbaar in de rubriek 'Bank'.

Hoe activeren?

Iedere MyBREEX- en Mollie-klant kan gratis gebruikmaken van deze integratie. Het enige wat u hiervoor dient te doen is de Mollie-integratie activeren vanuit 'Instellingen > Integraties'.

Na activatie zal er op uitgaande facturen automatisch een link/knop verschijnen met de melding 'Klik hier om online te betalen'.

Proficiat! Uw klanten kunnen uw facturen eenvoudig online betalen.