Octopus

Diepgaande integratie met Octopus

Tweerichtingsverkeer om beide systeem zo consistent mogelijk te houden met een minimum aan manueel werk.

Octopus boekhoudsoftware is een product ontwikkeld en op de markt gebracht door Inaras NV, een onderdeel van de Dekimo groep.

MyBREEX beheerders kunnen via 'Instellingen' > 'Koppelingen' > 'Octopus' hun aankoopboek, verkoopboek en documenten automatisch of op aanvraag koppelen met Octopus.

1. Synchronisatie alle klanten & leveranciers vanuit uw Octopus dossier naar MyBREEX.
2. Synchronisatie van alle inkomsten en uitgaven vanuit uw Octopus dossier naar MyBREEX. Indien de ondernemer nadien een factuur in MyBREEX aanmaakt, zal deze nieuwe factuur ook in Octopus zichtbaar zijn.
3. Documenten (bijvoorbeeld aflossingstabellen) worden via de klassieke BillSync methode aangeleverd.

Tip: Koppelingen zijn niet beschikbaar indien deze onder de controle zijn van uw gekoppelde boekhouder.

Hoe koppeling tussen Breex en Octopus activeren?

1. Navigeer naar 'Instellingen' > 'Integraties' > 'Octopus'
2. Vervolledig de gevraagde parameters
2.1 Aanmelden bij Octopus
2.2 Dossier en dagboeken
2.3 Grootboekrekeningen
2.4 Opties
3. Klik op 'Toevoegen'.