Wings

Wings leest UBL-bestanden!

Een veelgestelde vraag aan MyBREEX Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het Wings-dossier van een boekhouder of accountant. Wings ondersteunt e-facturen in UBL-formaat en maakt deel uit van het Belgische e-fff-forum. Het boeken van aan- en verkoopfacturen kan op een eenvoudige manier geautomatiseerd worden.

Automatisch inboeken via UBL: inlezen facturen

TIP: als u in 'Beheer > Instellingen > E-facturen' de 'Automatische boeking e-facturen' op 'Nooit' zet, dan wordt er geen automatische controle gedaan op de factuur.