WinBooks on Web

WinBooks on Web UBL-importeren

Hoe e-fff-facturen vanuit MyBREEX verwerken in WinBooks on Web?

Een veelgestelde vraag aan MyBREEX Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het WinBooks on Web-dossier van een boekhouder of accountant.

WinBooks on Web stelt de beste voordelen van cloud computing ten dienste van een efficiĆ«nt boekhoudbeheer, commercieel beheer en gedigitaliseerde documenten. Er staat helemaal geen boekhoudsoftware meer op uw computer of server. U gebruikt de toepassing gewoon via uw internetbrowser. Uw gegevens en uw software draaien op streng beveiligde servers op afstand.

Ondernemers die hun facturen in MyBREEX centraliseren, kunnen hun e-facturen delen met hun boekhouder via het tabblad 'Boekhouder' als hun boekhouder nog niet verbonden is.

Boekhouders en accountants kunnen de facturen uit MyBREEX downloaden en ontvangen via e-mail via hun gratis admin-account. Kantoren die voor optimale automatisatie gaan dienen een aanvraag in om met de koppeling tussen MyBREEX en WinBooks on Web te starten en een opleiding te ontvangen. MyBREEX zorgt er dan voor dat de e-facturen automatisch in het WinBooks on Web-dossier gepusht worden. Deze kunt u als boekingsvoorstellen controleren.

1. Open de instellingen van de ondernemer en kies voor 'Integraties'. Selecteer de integratie 'BillMail'. BillMail kan zodanig ingesteld worden dat de facturen automatisch worden verzonden naar Winbooks on Web.
2. Het dossier dient in WinBooks on Web te beschikken over een e-mailadres om de facturen te verzamelen.
3. Bewaar dit unieke WinBooks on Web-e-mailadres in de configuratie van BillMail.
4. Bij de volgende export (de frequentie is afhankelijk van de instelling) zullen de facturen verzonden worden naar WinBook on Web.