Syneton

Hoe importeer ik facturen uit Syneton automatisch in meer dan 20 boekhoudprogramma's?

Een populaire vraag aan de MyBREEX-klantendienst gaat over de mogelijkheid om facturen die aangemaakt zijn in Syneton Admin-IS/Admin-Consult onmiddellijk te importeren in het MyBREEX-profiel van het kantoor, om deze vervolgens als boekingsvoorstel te verwerken in een van de meer dan 20 compatibele boekhoudprogramma's. Dit is uiteraard geen probleem, maar we moeten wel samen de hele ketting activeren en testen alvorens dit automatisch werkt. Uiteraard kunt u als boekhouder/accountant rekenen op de steun van Syneton en MyBREEX.

Hoe facturen als UBL exporteren uit Syneton?

Binnen Syneton Admin-IS/Admin-Consult is het vandaag mogelijk om uw facturering te exporteren naar uw boekhoudpakket. In een e-factuur zit de pdf van een factuur mee verwerkt. Dit laat u toe om de pdf van een factuur samen met de .xml van de factuur in uw boekhoudpakket in te laden.

Handleiding: https://syneton.zendesk.com/hc/nl/articles/115001175165- Elektronische-facturatie-E-FFF

Hoe komen deze facturen automatisch in MyBREEX?

De e-facturen die in UBL-.xml-formaat gemaakt zijn door Syneton Admin-IS/Admin-Consult worden vervolgens bewaard in een door u gekozen folder op uw server. Deze bestanden kunnen door MyBREEX automatisch worden verwerkt via BillSync. BillSync zal 24/7 deze specifieke folder in de gaten houden. Zodra een e-factuur in deze folder wordt geplaatst door Admin-IS/Admin-Consult is deze enkele seconden later beschikbaar in het gekoppelde MyBREEX-dossier en dan kan de automatische betalingscontrole haar werk doen. Gelieve MyBREEX hiervoor te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Hoe verstuur ik facturen naar klanten?

U kunt uw factuur zowel vanuit Syneton als vanuit MyBREEX verzenden. Selecteer hiervoor uw gewenste factuur uit het tabblad 'Inkomsten' en klik op de gewenste methode. U hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden: afdrukken (papieren factuur), duplicaat (papieren factuur met een duplicaatstempel), e-mail en brief (geprint, geënvelopeerd en verstuurd door bpost; standaard, aangetekend of aangetekend met ontvangstbewijs).

Hoe importeer ik de facturen in mijn vertrouwde boekhoudsoftware?

Eens de facturen van Syneton geïmporteerd zijn in MyBREEX kunt u deze op de vertrouwde manier doorsturen naar uw boekhoudsoftware (BillSync, BillMail, API's), net als alle andere facturen die u van uw klanten ontvangt. Aarzel niet om hiervoor raad te vragen aan uw MyBREEX contactpersoon.