Cafca

Cafca steunt e-invoicing met UBL (Universal Business Language)

Een veelgestelde vraag aan MyBREEX Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het Cafca.

Cafca stelt u in staat om de elektronische documenten, die u van MyBREEX ontvangt via BillSync, automatisch op te nemen en te verwerken.

Werkwijze om elektronische documenten te verwerken in Cafca

Controleer de versie die u gebruikt. Enkel versie 18.00.010 (of hoger) bevat deze functionaliteit.

1. Een nieuwe aankoopfactuur aanmaken
2. Leverancier selecteren
3. In het tabblad ‘Opvolging’
4. Bestand ophalen bij ‘Locatie UBL’
5. Op knop 'Import' klikken