Yuki

U kunt ook documenten mailen (of laten mailen). Uw domein heeft een eigen emailadres: domeinnaam@yukiworks.be.

Een veel gestelde vraag aan Breex Customer Support is hoe documenten (verkoopfacturen, aankoopfacturen, documenten) verzonden worden naar het Yuki-dossier van een boekhouder of accountant. Om informatie ter verwerking aan te leveren aan Yuki dient een beheerder de Yuki-koppeling te activeren via 'Instellingen' > 'Koppelingen'

Koppelingen zijn niet beschikbaar indien deze onder controle staan van uw gekoppelde boekhouder.