Betaalherinneringen versturen

Het is een groot probleem en een groot risico voor ondernemers: facturen die (te) laat betaald worden.

Welke mogelijkheden zijn er om een factuur sneller betaald te krijgen?

1. Digitale facturatie
  2. Automatiseren van manuele (tijdrovende) taken

Klanten die betalingen verschuldigd zijn, kunnen met één klik automatisch een herinnering ontvangen. Deze functie in combinatie met de automatische bestedingscontrole is een droom voor iedere ondernemer. Volg uw openstaande facturen op in MyBREEX. Met behulp van onze diensten bespaart u manueel werk en wordt u sneller betaald.

Klik op 'Inkomsten' en vervolgens op 'Herinneringen' om de lijst met openstaande facturen te raadplegen. Iedere openstaande factuur bevat de optie om een herinnering te versturen. De inhoud van de herinneringsmail is 100% aanpasbaar via de instellingen. Deze functie is enkel bruikbaar indien u een geldig e-mailadres van uw klant invoert.